گروه مقاله : مقالات و انتشارات
تاريخ انتشار : 1396/09/14 - 10:56
كد :51

خواص سرکه سیب و نحوه درست کردن آن

سرکه‌ سیب. به دلیل خواص بیشماری که دارد از دیرباز تاکنون جایگاه ویژه‌ای در طب سنتی، در سراسر جهان دارد. در ایران نیز علاوه براین که از این ماده بی‎نظیر برای درست کردن انواع ترشی‌ها استفاده می‌شود، به عنوان یک داروی کاملا طبیعی برای درمان بیماریهای مختلف بکار گرفته می‌شود.

 

خواص سرکه سیب

خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی سرکه سیب، سبب ارتقاء سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماری زا می‌شود.


پیشگیری از سوء هاضمه، اگر از خوردن برخی از غذاها دچار سوء هاضمه می‎شوید، یک قاشق چایخوری عسل و یک قاشق چایخوری سرکه سیب را با یک لیوان آب گرم مخلوط کنید و نیم ساعت قبل از غذا میل کنید.


جلوگیری از گرفتگی عضلات پا در شب، دو قاشق غذا خوری سرکه سیب و مقدار کمی عسل را به یک لیوان آب اضافه کنید و قبل از خواب میل کنید، دیگر از گرفتگی‌های دردناکی که شب هنگام به سراغ شما می آیند، خبری نخواهد بود.


رفع گرفتگی بینی، اگر از گرفتگی بینی بخصوص شب‌ها هنگام خواب رنج می‎برید، یک قاشق چایخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب مخلوط کنید و بنوشید. اینکار به از بین رفتن گرفتگی بینی شما کمک می‌کند.
کاهش وزن با سرکه سیب، برای کاهش وزن و کوچک کردن شکم، هرشب یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را به یک لیوان آب اضافه کنید و میل نمایید.


کاهش کلسترول، فشار خون و قند خون بالا، 2 قاشق غذاخوری سرکه‌ سیب را به یک لیوان آب اضافه کنید و پیش از خواب میل کنید.


برای بهبود واریس، سرکه‌ سیب برای رگ‌های واریسی بسیار سودمند است زیرا میزان گردش خون را در دیواره‌ی رگ‌ها بالا می‌برد و به خاطر خاصیت ضدالتهابی خود، تورم رگ‌ها را کاهش می‌دهد. سرکه‌ سیب را با نارون‌کوهی ترکیب کنید و روی رگ‌ها بمالید. پس از دو هفته تاثیر آنرا مشاهده خواهید کرد.


درمان قارچ‎های پوستی، روزی دو بار سرکه سیب را برروی نواحی مبتلا به قارچ بمالید.


کمک به جذب کلسیم، با نوشیدن سرکه‌ سیب در هر وعده‌ی غذایی، با جذب مناسب کلسیم از ابتلا به پوکی استخوان پیشگیری خواهید کرد.


پیشگیری از پیری زودرس، آنتی‌اکسیدان موجود در سرکه‌ سیب می‌تواند از پیری زودرس جلوگیری کند.


درمان شوره سر، یک‌چهارم فنجان سرکه‌ سیب را با یک‌چهارم فنجان آب ترکیب کنید و آن را در یک اسپری بریزید و بر موهای خود اسپری کنید و بعد از یک ساعت موهای خود را بشویید.


تمیز کردن سطوح مختلف و پاک کردن برچسب‌ها.


نحوه درست کردن سرکه سیب

برای درست کردن سرکه سیب می‌توانید از سیب‌های ریز یا آبگیری استفاده کنید و نیازی نیست از سیب‎‌‌های درشت و سالم استفاده کنید.

مقدار سیب‌ها را باتوجه به ظرفیت ظرف‌تان درنظر بگیرید.

ابتدا سیب‌ها را با آب بشویید و با یک دستمال پاکیزه کاملا خشک کنید. درصورتی که سیب‌ها خیس باشند، سرکه شما کپک خواهد زد.

نیازی نیست سیب‌ها را پوست کنید فقط تکه تکه کنید و دانه‌های وسط سیب‌ را خارج کنید.

سپس سیب‌های خرد شده را داخل یک ظرف مناسب مانند یک دبه بریزید. دقت کنید که ظرف‌تان کاملا خشک باشد.

ظرف تان را کاملا با سیب پر کنید و داخل آن سرکه بریزید بطوری که سرکه روی سیب‌ها را کاملا بپوشاند.

در ظرف تان را کاملا محکم ببندید بطوری که هوا به داخل آن نفوذ نکند.

پس از دو هفته در ظرف‌تان را باز کنید، درصورتی که سیب‌ها فروکش کرده بود، باز هم داخل ظرف‌تان سیب اضافه کنید تا ظرف شما کاملا پر شود. دوباره در ظرف‎تان را کاملا محکم ببندید.

سرکه سیب برای آماده شدن به یک سال زمان نیاز دارد. پس از یک سال آنرا داخل یک پارچه نازک تمیز بریزید و اصطلاحا آنرا صاف کنید.

سپس شما یک سرکه سیب قابل اعتماد خواهید داشت.